Voorwaarden

1. Gratis bezorging in Amsterdam binnen de ring! Wanneer je via de mail hebt aangegeven dat je interesse hebt in een boek om te kopen, zal BookofJo contact met je opnemen om een afspraak te maken. Betaling geschiedt bij aflevering.

2. Woon je buiten de ring Amsterdam, dan zal het boek worden opgestuurd en zijn de verzendkosten voor rekening van de ontvanger volgens de TNT posttarrieven (reken op € 2,50 extra). Na de ontvangst van het bedrag via overschrijving zal het boek worden opgestuurd.

3. De Boeken(ruil)beurs is voor iedereen toegankelijk. Hier kun je jouw boeken ter ruil of verkoop aanbieden. Ga naar de Boekenbeurs via het menu, onderaan kun je een boek toevoegen. De titels komen dan op de Boekenbeurs pagina te staan en belangstellenden kunnen rechtstreeks contact met je opnemen; je spreekt zelf verder alles af met degene die je boek wil kopen of ruilen. Als je je aangeboden boeken alleen wilt ruilen, vul dan geen verkoopprijs in. Als het boek geruild of verkocht is, stuur dan een mail aan BookofJo en wij zullen het boek van de website afhalen.

 

Voor meer informatie: BookofJo